4 Aralık 2013 Çarşamba

2014 Kol Saati Modelleri


Tüm bayanların en çok taktığı aksesuardan olan kol saatleri 2014 seneninde çoğunlukla bu sene seramik kordonlu modelleri ilk tasarıya çıkmaktadır. Mavi seramik kordonlu, beyaz seramik kordonlu, pembe seramik kordonlu modelleri deri kordonlu modellere göre daha şık bir görünümü vardır. 2013 seneninde kol saati modellerinde cıvıl cıvıl tasarımlar ve şık modelleri ile ilk tasarıda olmaya devam edeceği gözükmektedir. Biz sizler için çok tanınmış kişi saat firmalarına ait yeni sene tasarımlarından en çok beğenilen ve satılan modelleri seçtiğimiz 2014 kol saati modellerini görsel olarak sizlere aşağıda sunduk. Sunduğumuz modeller arasından tüm modelleri inceleyebilir ve kendi modanıza uygun modelleri bulabilirsiniz.

2014 sezonun saat modelleri ve kol saati modellerinde parlayan metalden daha çok gümüş ve altın seramik kordonlu 2014 kol saatleri öncelikle bizlere sunuluyor. Değişik model ve  renklerden tasarlanan seramik kordonlu modeller ise en popüler bayan kol saati modelleri arasında bulunmaktadır. Kol saati modelleri 2013 sezonunda en güzel tasarımı ve en çağdaş haliyle günlük yaşantımızda çok sık kullandığımız aksesuar olarak bizlere şık ve bakımlı görünmemizi sağlıyor. Her vakit kolumuza takabileceğimiz hem günlük halimizde en güzel olduğumuz vakitte dahi hasılı her vaziyette takılan seramik kordonlu kol saati modelleri bu sene oldukça moda haline gelmiştir. Diğer model ise deri kordonlu saatlerde daimi karşılaşacağımız modeller arasında bulunmaktadır. Şu sıralan en popüler olan ise beyaz deri kordonlu saat modelleri ise son vakitlerin en popüler modelleri arasındadır.

Rengarenk modelleri olan deri kordonlu saat tasarımlarıda beğendiğimiz modeller arasında tutbailiriz. 2014 bayan kol saatleri  deri ve seramik kordonlu saatlerin yanı sıra silikon kordonlu saatlerde çok seçenek edilen modeller arasındadır. Kol saati modelleri 2014 sezonun ise bir çok tasarım ve renkler ile bizlere sunulmuştur. Sizlerle sunduğumuz en güzel ve en popüler kol saati yasarımlarını inceleyip aşacağınız modellere ve kendinize uyugun modelleri bulmakta yardımcı olabilir. Neyse lafı fazlaq uzatmadan hemen saat modelleri görsellerimize geçelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder