30 Ocak 2014 Perşembe

Modaya Uygun Erkek Kol Saatleri

Modanın günlük yaşantımızda artık vazgeçilmez bir gerçek olduğu hepimizin ortak kanısıdır. Sosyal etrafımızda , iş müzakerelerinde, eğlencelerde; başka bir deyişle aklınıza gelebilecek her ortamda güyüm kuşamımıza dikkat ediyor, modaya uygun şekilde göz alıcı olmaya çalışıyoruz. Moda uygun giyinmek tabiki üzerinize yakışan uygun kıyafetleri seçmekle bitmiyor. Erkeklerde kol saati, yüzük, kravat iğnesi, hem de kol düğmeleri; kadınlarda ise çanta , takılar , saatler ve daha bir hayli değişik aksesuar sizin ne kadar uyumlu giyindiğinizi göstermede tesirli oluyor. Bugün sizlere bu aksesuarlardan kol saatleri ile ilgili kısa biraz bilgi vermek istiyorum.

Bildiğiniz gibi eski senelerde çok değişik tip ve özelliklerde kol saatleri yoktu. Teknoloji ve modanın gelişmesiyle bir hayli firma da kendini geliştirerek ortaya tertemiz tasarım ve kreasyonlar sundu. Çalışma sistemi olarak quartz ve mekanik olarak karşımıza çıkan saatler, özelliklerine , yapıldığı maddenin cinsine göre de farklılık gösterebiliyor. Bazıları daha sportif görünümdeyken, bazıları şıklık ve zerafetin sembolü olarak kolunuzda parlıyor sanki. Klasik saatlerin daha pahalı olduğu biliniyor. Bu saatler el yapımı olup iş dünyasına hitap eden bir tarza sahip.

Model olarak kol saatleri bayan,erkek ve unisex olarak ayrılıyorlar. Tabi büyük markaların saatleri de ücrette farklılık gösterebiliyor. Tarzı, cam cinsi, su geçirmezliği, alarmıi hangi taştan yapıldığı hep ücrete tesir eden etmenler. Şayet bir kol saati almayı düşünüyorsanız netlikle iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu kadar model içinden istediğiniz gibi bulamamanız da olası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder